Ouwe Luuk

Verhalen van de rafelranden van de werkelijkheid

Amber Moon

  • Een eetlepel geraspte barnsteen
  • Een deel bloedsinaasappelsap
  • Een deel Koum Quat van Korfoe
  • Twee delen slagroom
  • Een stukje maansteen

Leg de maansteen een paar uur van tevoren in de diepvries.
Klop de slagroom in een steelpan lobbig. Zet hem dan op een lage pit en warm hem langzaam op tot ongeveer dertig graden Celcius.
Rasp een stukje barnsteen grof of fijn, naar smaak. (Indien de drinker een zwakke maag heeft kun je het ook in een vijzel tot poeder malen.)

Doe de barnsteen in een glas en leg de maansteen erop.

Giet de Koum Quat in het glas en daarna heel voorzichtig het bloedsinaasappelsap. De maansteen moet onderstaan. Schenk tenslotte de slagroom erop.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Ouwe Luuk

Thema door Anders Norén